Monday, November 25, 2019

Hoe Outlook Express Fout 0x800ccc18 Te Repareren?


We zijn ons er allemaal van bewust dat zowel Outlook als Outlook Exchange een goede server nodig hebben om e-mails te verzenden en te ontvangen en daarvoor moet een veilig wachtwoordverificatieproces zijn vereist. Als dit authenticatieproces niet is ingeschakeld, kunnen gebruikers deze Outlook Express fout 0x800ccc18 tegenkomen tijdens een poging om e-mails te verzenden of ontvangen. Hoogstwaarschijnlijk kan de serverinstelling verloren gaan of is het heel goed mogelijk dat deze door gebruikers onjuist is ingesteld. Om deze fout te verhelpen, moet men onmiddellijk de juiste voorzorgsmaatregelen nemen om Outlook Express Fout 0x800ccc18 te repareren en hier zullen gebruikers worden geïntroduceerd met stappen om deze fout sneller te verwijderen.

Stappen om Outlook Express Fout 0x800ccc18 op te lossen

Je kunt dit probleem eenvoudig oplossen door alle onderstaande stappen te volgen

Stap 1: Werken met de beheerderssectie

Om deze fout te verhelpen, is de allereerste stap die gebruikers moeten doen eenvoudigweg navigeren naar de "Start Exchange Server-beheerder" en doorgaan

Stap 2: Protocolverwerking

  • Klik op het gedeelte "Organisatie" en vouw het vervolgens zorgvuldig uit om technische fouten te voorkomen.
  • De volgende stap is om het "Protocol-object" te selecteren en vervolgens het POP3-protocol te openen dat gemakkelijk in het rechterdeelvenster te vinden is
Stap 3: Het authenticatieproces afhandelen


  • Navigeer naar het pictogram 'Algemeen tabblad' en schakel vervolgens het selectievakje uit van het pictogram 'Standaardwaarden site gebruiken voor alle eigenschappen'
  • Tik nu op het selectievakje "Enable Protocol".
  • Ga naar het pictogram "Verificatie" en selecteer vervolgens een van de verificatieprocessen uit de gegeven twee verificatie en deze zijn als volgt:
  1. NT Challenge Response
  2. NT Uitdagingsrespons met SSL
Ik hoop dat deze oplossing u zal helpen de Outlook-foutcode sneller op te lossen en verwacht dat deze niet meer zal voorkomen. Maar als het blijft gebeuren, ga dan naar de onderstaande contactsectie.

Neem contact met ons op via Outlook Express Ondersteuningsnummer +32-38084741 voor snellere antwoorden op uw Outlook-problemen!


Bel onze technici op Outlook Nummer +32-38084741 die 24 * 7 uur beschikbaar is voor klanten om hen te helpen bij het oplossen van elk minuutprobleem in Outlook Express. Onze oplossingen zijn afgestemd op industriestandaarden om gerelateerde problemen vanuit de kern op te lossen. We houden ons bezig met uitzonderlijk bekwaam, competent en gecertificeerd team van getalenteerde professionals die altijd klaar staan om te luisteren naar vragen van gebruikers.

We bieden ook technische ondersteuning voor Outlook Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Outlook Telefoonnummer  +31-202620207.

No comments:

Post a Comment

Hoe Outlook Foutcode 550 Te Repareren?

De fout wordt geaccepteerd als 'verificatiemodus vereist voor relay'-gebruik tijdens het verzenden van e-mail. Dit laat zien dat d...