Monday, December 9, 2019

Fix Microsoft Office Foutcode 30088-4?

Foutcode 30088-4 geeft aan dat Microsoft Office niet op uw apparaat kan worden geïnstalleerd. Kortom, deze fout verschijnt wanneer u Office 365 probeert te installeren. Maar sommige gebruikers hebben ook gemeld dat ze deze foutcode krijgen in Office 2010 en Office 2013-versie.

De foutcode verschijnt wanneer er al enkele Office-bestanden op uw apparaat aanwezig zijn, maar u gaat Office toch installeren.

U kunt de foutcode 30088-4 tegenkomen met een aantal verschillende installatiebestanden. Probeer daarom de oplossingen uit de volgende paragraaf en pas ze toe om het probleem op te lossen.

Acute redenen voor Microsoft Office Error Code 30088-4:


Gebruikers worden meestal getroffen door deze specifieke foutcode en hebben bevestigd dat het probleem kan optreden vanwege de trage internetverbinding. Bovendien is een slechte Windows-update ook verantwoordelijk voor deze vervelende situatie.

Bovendien zijn corrupte of beschadigde registerbestanden, een verouderde versie van Microsoft Office soms ook verantwoordelijk voor deze vervelende situatie.

Afgezien daarvan verhindert soms antivirussoftware om Microsoft Office bij te werken en als resultaat krijgt u Microsoft Office-foutcode 30088-4.

Als u momenteel geconfronteerd wordt met deze specifieke foutcode, lost u het probleem op. Er zijn verschillende methoden voor probleemoplossing die u zelf moet proberen te verwijderen.

Beste manieren om Microsoft Office-foutcode 30088-4 op te lossen:


Soms kan het probleem alleen optreden vanwege het synchronisatieprobleem met tijd en datum op uw apparaat. Voer daarom de onderstaande stappen een voor een uit en controleer of hiermee het probleem is opgelost.

Manier 1: Voer een systeemherstelpunt uit

Het probleem kan optreden als gevolg van een slechte Windows-update. Daarom kunt u het probleem oplossen met behulp van het hulpprogramma Systeemherstel en uw apparaat in normale toestand terugnemen.

Hier is een korte handleiding voor het toepassen van de stappen. Volg daarom de stappen die in de onderstaande sectie worden vermeld.

Stap 1

Druk eerst tegelijkertijd op de Windows-toets en de R-toets om het dialoogvenster Uitvoeren te starten. Typ nu 'rstrui' in het venster Uitvoeren en druk op de knop Enter. Hiermee wordt de wizard Systeemherstel op uw apparaat geopend.

Stap 2

Wanneer de wizard Systeemscherm op uw apparaat wordt geopend, selecteert u de schakelaar Kies een ander herstelpunt en klikt u vervolgens op de knop Volgende om door te gaan met het proces.

Stap 3

Controleer op het volgende tabblad het vakje dat is gekoppeld aan Meer herstelpunten weergeven en vink het vakje aan. Wanneer u het herstelpunt selecteert, klikt u op de knop Volgende.

Stap 4

Nu bent u bij het laatste venster. Klik daarna op Voltooien om het herstelproces te starten. Wacht enkele seconden en start het systeem opnieuw op. Probeer in de volgende stap om Office Suite opnieuw te installeren. Nu wordt Microsoft Office 365 geopend zonder enige fout te tonen.

Manier 2: Firewall en antivirus tijdelijk uitschakelen

U kunt Microsoft Office-foutcode 30088-4 tegenkomen tijdens het installeren of bijwerken van de Microsoft Office-toepassing. Het installatie- of updateproces kan worden voorkomen als een toepassing van derden op uw apparaat is geïnstalleerd.

Het is daarom raadzaam om tijdens het updaten of installeren van Microsoft Office de firewall en de antivirussoftware tijdelijk uit te schakelen.

Stappen om Firewall uit te schakelen in Microsoft Office:

Doorloop de stappen om Firewalls op uw apparaat tijdelijk uit te schakelen.

  1. Start eerst het gedeelte Configuratiescherm. Ga daarna naar het gedeelte 'Systeem en beveiliging' en kies vervolgens de optie Windows Firewall.
  2. Klik daarom op de optie 'Windows in- of uitschakelen'. Schakel daarna de firewall uit voor zowel particuliere als openbare netwerken.
Nu hebt u de firewall succesvol uitgeschakeld. Probeer daarna Microsoft Office bij te werken of te installeren en controleer of u dezelfde foutcode krijgt of niet.

Voer deze stappen uit om de antivirus uit te schakelen:

  1. Open eerst de antivirussoftware op uw apparaat en klik vervolgens op de optie Instellingen.
  2. Ga daarna naar de optie Real-time bescherming. Schakel vervolgens de realtime bescherming uit.
  3. Ga daarom naar de antivirus-firewall en klik vervolgens op OK om de actie te bevestigen.
Probeer nu Microsoft Office bij te werken of te installeren en controleer of u nog steeds met hetzelfde probleem geconfronteerd wordt of niet. Ga daarom naar de volgende oplossing.

Manier 3: Voer een SFC-scan uit

Volgens de gebruikers kan de foutcode verschijnen als gevolg van de beschadigde of beschadigde systeembestanden. U kunt het probleem eenvoudig oplossen door uw apparaat te scannen met de SFC-tool. Het hulpprogramma Systeembestandscontrole kan de beschadigde of beschadigde systeembestanden vervangen of repareren met behulp van de kopie in de cache uit de bestandsmap.

Om dit hulpprogramma uit te voeren, doorloopt u de stappen die in de onderstaande sectie worden vermeld.

  1. Druk eerst op de Start-knop en typ vervolgens 'cmd' in de zoekbalk. Klik nu met de rechtermuisknop op het pictogram 'cmd' en kies de optie Als administrator uitvoeren. Hierdoor wordt het opdrachtpromptvenster geopend als beheerdersbevoegdheid.
  2. Typ ‘sfc / scannow’ in het opdrachtvenster en druk op Enter. Hierdoor wordt de SFC-tool geopend en wordt uw apparaat gescand.
  3. Sluit de opdrachtprompt niet en wacht tot het scanproces is voltooid.
Wanneer het scanproces is voltooid, controleert u of het probleem zich blijft voordoen of niet.

Manier 4: Registerherstel

Vanwege de sleutel / waarde-fout of registerbeschadiging kunt u deze lastige situatie krijgen. Een enkele kernwaardecorruptie kan het hele Microsoft Office-programma beschadigen. Om van deze situatie af te komen, moet u de registersleutels repareren en opnieuw opbouwen met de juiste tekenreekswaarde.

Volg de stappen in de onderstaande sectie om het register te herstellen.

  1. Open eerst de Register-editor en verwijder vervolgens de vooraf geïnstalleerde registersleutels die blokkeren om de nieuwste versie van Microsoft Office te installeren.
  2. Ga daarom naar de volgende toetsen en verwijder ze één voor één.

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 11.0

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 12.0

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 14.0

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 15.0

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Wow6432Node \ Microsoft \ Office \ 11.0

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Wow6432Node \ Microsoft \ Office \ 12.0

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Wow6432Node \ Microsoft \ Office \ 14.0

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Wow6432Node \ Microsoft \ Office \ 15.0

  1. Wijzig daarna de DWORD-waarden van 0 in 1 in de algemene registermap
LicenseServers

LicenseServerRedirection

AutoExpandDLsEnable

PassportAuthProvider

Wanneer u klaar bent met de stappen, start u het systeem opnieuw op en krijgt u deze foutcode niet meer.

Na het toepassen van de methoden die in de bovenstaande sectie worden genoemd, lost u zeker de foutcode 30088-4 op. Het enige dat u hoeft te doen, is de stappen in de bovengenoemde oplossingen te doorlopen en u kunt Microsoft Office zonder enige problemen installeren. bel Microsoft Telefoonnummer +32-38084741.

We bieden ook technische ondersteuning voor Google Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Google Telefoonnummer Nederland.

No comments:

Post a Comment

Hoe Outlook Foutcode 550 Te Repareren?

De fout wordt geaccepteerd als 'verificatiemodus vereist voor relay'-gebruik tijdens het verzenden van e-mail. Dit laat zien dat d...