Tuesday, December 3, 2019

Herstel Outlook Account Niet Working – Gemakkelijke Gids

Als u uw Outlook-account niet kunt herstellen en geen e-mails ontvangt, kan dit voor u problematisch zijn. Het Outlook-account kan voorlopig worden gehinderd vanwege enige problemen bij het inlogproces. Als u ook met een soortgelijk probleem wordt geconfronteerd, volg dan deze handleiding en weet hoe u Outlook-account kunt herstellen werkt niet.

Methoden om op te lossen Herstellen Outlook-account werkt niet

U kunt dit probleem eenvoudig oplossen. Het vereist echter diepgaande technische kennis om dergelijke fouten op te lossen. Volg dus gewoon de onderstaande methoden en los het probleem eenvoudig op.



Start de Mail Service-dialoogbalk

Ga eerst naar het Start-menu. Typ "Uitvoeren" in de adresbalk. Kies de optie Uitvoeren, zoek vervolgens in de zoekbalk Besturing en druk op Enter. Selecteer daarna de OK-optie uit die lijst. De procedure is afhankelijk van de versie van het besturingssysteem van uw apparaat. Voor de gebruikers van Windows XP, ga naar menu Beeld. Blader vervolgens naar beneden en klik op de gebruikersaccounts. Kies opnieuw de e-mail en selecteer deze. Kies daarna opnieuw de categorieweergave en klik er met de rechtermuisknop op.

Selecteer nu voor Windows Vista eerst de gebruikersaccounts en kies vervolgens de e-mail. Ga naar de Mail-instellingen en ga vervolgens naar de balk Uitvoeren en open deze. Om het laatste profiel te starten, navigeert u en selecteert u het menu Profiel tonen. Ga daarna verder en selecteer Toevoegen om de optie Nieuw profiel te starten. Geef als beheerder van het systeem de naam van het profiel op en herhaal daarna de stappen zoals het selecteren van de profielnaam en typ vervolgens Test. Klik op OK en kies vervolgens Volgende. Bevestig daarna de nieuwste e-mail-ID.

Bevestig de Outlook-configuratie

Open het apparaat en kies vervolgens de serverframes handmatig configureren op de controlebalk. Selecteer de optie Volgende en doorgaan en selecteer daarna de servicepagina. Selecteer vervolgens Internet e-mail. Kies na deze bewerking opnieuw het volgende alternatief. Zorg ervoor dat u de vakken met voldoende inhoud in de internet-e-mailinstellingen vult met behulp van de adresbalk. Bevestig in dit vak het accountpatroon en stel het in als pop3. Voer de gegevens van de ISP in als beheerder van het e-mailaccount.

Reset standaard account

Open het apparaat en ga naar de Mail-dialoogbalk. Zoek vervolgens naar Microsoft Outlook starten. Selecteer daarna de optie Dit profiel gebruiken. Kies later het huidige profiel. Kies de optie OK en selecteer vervolgens Ja. Bevestig verder de opties en sla samen de gemaakte wijzigingen op. Controleer daarnaast ook op de werking van het account door e-mails te sturen ter bevestiging dat het herstelde Outlook-account niet werkt.

Verwijder geëlimineerde items met betrekking tot niet-e-mailaccount

Om dit proces te starten, selecteert u eerst de optie Bestand en gaat u vervolgens naar de werkbalk Snelle toegang. In die optieset kiest u de opdrachten Kies in het menu en gaat u naar Alle opdrachten. Navigeer en kies vervolgens Herstellen verwijderde items menu uit de record. Selecteer daarna de optie Toevoegen. Wacht tot het proces is voltooid. Selecteer daarna de optie OK en sla de wijzigingen samen op. Controleer eerst of een map is verwijderd om het niet-werkende Outlook-account terug te krijgen. Verwijder de bestaande bestanden door de Shift + Delete-toetsen te selecteren.

Outlook ondersteuning nummer +32-38084741 is 24 × 7 beschikbaar voor online ondersteuning-

U kunt een suggestie krijgen van onze managementautoriteiten als u Outlook account niet werkt niet kunt herstellen, zelfs niet nadat u de methoden hebt doorlopen. Bel nu zonder twijfel ons Outlook Helpdesk  en ontvang de beste begeleiding van de gespecialiseerde ingenieurs.

Bovendien kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen en ons in staat te stellen al uw zorgen over het Outlook-account te kennen. Onze experts en bekwame organisatie van technici zullen alle vragen die u heeft gemarkeerd zo snel mogelijk krijgen.

Je kunt je ook aanmelden voor onze online live chatopening en direct om hulp vragen. Maar als je je zorgen maakt over de kosten, doe dan ook geen moeite. Wij bieden onze diensten tegen zakvriendelijke tarieven.

We bieden ook technische ondersteuning voor Avast Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Avast Telefoonnummer Nederland.

No comments:

Post a Comment

Hoe Outlook Foutcode 550 Te Repareren?

De fout wordt geaccepteerd als 'verificatiemodus vereist voor relay'-gebruik tijdens het verzenden van e-mail. Dit laat zien dat d...