Monday, December 30, 2019

Hoe een back-up te maken van Outlook's spullen? Snel en Effectief

Outlook-mail behoort tot de beste webservices ter wereld. De webmailservices met de naam Hotmail zijn later overgenomen door Microsoft en omgedoopt tot Outlook-mail. Na de lancering van Outlook in 2012 heeft Microsoft de bètaversie beschikbaar gesteld aan de gebruikers. Een e-mailaccount moet worden beschermd en beveiligd. Dus, hoe krijg ik een back-up van de dingen van Outlook?

Outlook ondersteunt latere versies van Internet Explorer en maakt gebruik van Ajax-programmeertechnieken. Exclusieve toetsenbordbediening geeft de mogelijkheid om zonder hulp van een muis over de pagina te navigeren.

Het heeft ook de mogelijkheid om uw e-mailberichten te filteren, een op mappen gebaseerde organisatie van berichten. Outlook Mail maakt groepering van contactpersonen, importeren van documenten en bestanden en automatisch aanvullen van contactadressen tijdens compostering mogelijk. Het ondersteunt ook het exporteren van contacten als CSV-bestanden, rich text-opmaak, rich text-handtekeningen. Het biedt meerdere adressen, virusscans en spamfiltering.

De noodzaak om een ​​back-up te maken van ons e-mailaccount


U moet een back-up van uw e-mailaccount maken om een ​​aantal redenen, zoals het kwetsbaar is voor hacking en hostingfouten, kostenbeheer in het bedrijfsleven. E-mails kunnen ook verloren gaan als gevolg van onbedoelde of opzettelijke verwijdering en opslagbeheer van uw account. Om uw e-mailaccounts permanent te beveiligen, moet u een back-up maken. Als u in de toekomst incidenten treft, krijgt u al uw waardevolle gegevens terug.


Waarom een back-up maken van uw Outlook-e-mail?


Net als alle voordelen van Microsoft, heb je ook enkele nadelen van de Outlook-mailservice. Het heeft inlogserverproblemen en vaak mislukt het hosten van bestanden. Vervolgens rijst de vraag hoe u een back-up kunt maken van Outlook's spullen. Zodra een back-up van uw e-mailaccount is gemaakt, verliest u de angst uw wachtwoord te vergeten of onbedoelde verwijderingen. Door een back-up van uw e-mailaccount te maken, kunt u uw account op elk gewenst moment herstellen. U kunt het ook op afstand openen vanuit elk deel van de wereld met uw e-mail en wachtwoord van Outlook.

Een back-up maken van Outlook's spullen


  • Markeer het gegevensbestand in de lijst Gegevensbestanden
  • Klik op Bestandslocatie openen
  • Kopieer uw Outlook-bestanden waarvan een back-up moet worden gemaakt
  • Klik nu met de rechtermuisknop op het gemarkeerde bestand
  • Selecteer vervolgens Kopiëren in het weergegeven contextmenu
  • Selecteer vervolgens de optie Importeren / exporteren
  • Open de map waarin u de back-up of kopie van het PST-bestand wilt
  • Dit zal u vragen om een herstelmail te geven.
  • Dan moet je al je gegevens uploaden, wat erg tijdrovend is.
  • Dit kan worden verholpen door de server van Microsoft te gebruiken.
  • Nadat de upload is voltooid, verplaatst u uw Outlook-bestanden
  • Kopieer en upload vervolgens uw bestanden in alle cloudsoftware-databases.
  • Maak je wachtwoord en je bent klaar.
Van al uw gegevens, e-mail en contacten wordt nu veilig een back-up gemaakt en deze is op elk moment gemakkelijk toegankelijk.

Als u de e-mailservices van Outlook gebruikt, bent u mogelijk op de hoogte van dit soort problemen. Op dezelfde manier kunt u andere problemen hebben met het maken van een back-up van uw Outlook-account en herstel. U kunt echter gemakkelijk een back-up maken zonder uw waardevolle gegevens te verliezen. Voor het proces van herstel wordt gedaan met behulp van Microsoft's Server.

Maak gebruik van onze technische assistentie: maak verbinding met Microsoft Support


Nog steeds moeite en kon niet achterhalen hoe je de spullen van de vooruitzichten terug kunt krijgen. Kan het probleem niet oplossen, neem gerust contact met ons op. Neem contact met ons op om uw probleem binnen enkele minuten op te lossen en geniet van de verbeterde ervaring van uw e-mailservice.

Maak verbinding met onze online ondersteuning


Om u op een efficiënte manier te helpen voor verdere hulp, over Hoe u een back-up van Outlook-spullen kunt krijgen en om het veilig te krijgen, kunt u contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen via onze Microsoft Email Support info@example.com en met onze ondersteuning te praten executives. U kunt gebruik maken van onze lijst met beschikbare services en rechtstreeks met onze hoog opgeleide gecertificeerde experts spreken.

Bel onze 24 * 7 klantenondersteuning


Neem contact op met onze Outlook Ondersteuning Nummer +32-38084741. Onze klantenservice heeft de gecertificeerde professionals die 24 * 7 met ons werken om u te helpen uw problemen op te lossen. Wij bieden u onze beste service rechtstreeks. U kunt ook worden geholpen met tijdgebonden diensten tegen zeer nominale kosten, samen met ononderbroken service. We helpen je graag op elk uur.


We bieden ook technische ondersteuning voor Epson Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Epson Telefoonnummer Nederland.

No comments:

Post a Comment

Hoe Outlook Foutcode 550 Te Repareren?

De fout wordt geaccepteerd als 'verificatiemodus vereist voor relay'-gebruik tijdens het verzenden van e-mail. Dit laat zien dat d...